Lennart Anderssons blog

Hejsan, jag heter Lennart Andersson och välkommen till min blogg FLAX-TOWN.

Vem är jag då: jo jag är en 49-årig trebarnspappa från Växjö som gillar fiske, hemmafixande och fotboll. Mina barn är 4, 6 och 10 år. Jag bor i en gammal sekelskiftesvilla som aldrig blir färdigrenoverad...

Jag jobbar i en butik med trädgårdsmöbler, utemöbler, altandörrar och liknande. Nu på vintern har det varit lugnt men vi säljer ändå en del till folks uterum, balkonger och inglasade altaner. Förra veckan sålde vi möbler och prylar till ett företag som byggde en vinterträdgård - ett stort inglasat uterum med växter, dekorationer, utemöbler - framförallt fyra stora runda bord där de kunde ha möten och små konferensliknande aktiviteter. De tyckte det var en god investering att få de anställda att resa sig från sina kontorsstolar ibland och få vistas i en fin miljö. Jag håller med. På vintern får jag hälpa till i övriga delar av butiken med allt från kaffebryggare till kakel och dammsugartillbehör. Det är mer omväxling och man lär sig nåt nytt varje dag men dammsugarpåsar inte precis vad jag vill jobba med... Men nu med våren blir det full fart när alla ska köpa trädgårdsmöbler.

Hälsningar Lennart


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt