Lennart Anderssons blog

Golv som tapet på väggen?


skrivet den 23 okt av Lennart A, klockan:14:43

Eftersom jag är genuint intresserad av inredning och allt vad det innebär (allt från fönster till golv till ytterpanel och möbler) så gillar jag att hänga med i inredningssvängarna. Första gången jag såg ett golv på väggen var på en mässa i Jönköping. Jag trodde det var en trävägg men när jag gick närmare och tog på den så insåg jag att det var ett laminatgolv. Varför ha golvet på väggen kan man ju undra? Jo, det blir som en riktigt snygg trävägg och sen går det fort att lägga det också (antar jag). Just det här golvet var av breda "plank" så det såg väldigt äkta ut. Det var liknande det här, fast en mycket större vägg:

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt